Talomyynti

Ainoakoti/Kimara

Onko haaveissa uusi koti tai mökki? Edustan huippusuosittuja merkkejä Ainoakotia sekä Kimara hirsitaloja. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teille uusi hieno koti. Toimipaikkani on Espoon Keskuksen K-Raudassa. Helpoimmin minut tavoittaa puhelimella p. 040-5303597 tai sähköpostilla mia.holi@k-rauta.fi

Ainoakoti

Ainoakoti on aina sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan suunniteltu yksilöllinen omakotitalo. Tutustu talomallistoomme ja löydä sinun tarpeitasi lähimpänä oleva pohjaratkaisu. Muokataan siitä sinulle unelmien koti - niin sisältä kun ulkoa.

Kimara-mallisto

Kimaran mallistosta löydät laadukkaat hirsitalot, hirsihuvilat, hirsimökit, hirsisaunat ja saunamökit sekä pihapiiriisi sopivat piharakennukset. Kaikki Kimara-rakennukset valmistetaan laadukkaista, hitaasti kasvaneista arktisista männyistä ja ne ovat tutkitusti tiiviitä ja terveellisiä. Kaikkien hirsitalo- ja huvilamallien pohja on muokattavissa. Voit tilata Kimara-rakennuksesi valmiiksi asennettuna tai rakentaa itse - muista myös asennus- sekä LVIS-pakettimme!